Om oss

Herbabutikken.no drives av Selvstendig Herbalife Medlem Henrik Furuseth

Herbalife International, som ble grunnlagt i 1980, er det første velværeselskapet som har gjort det til sitt mål å forenkle en sunnere livsstil.

Herbalifes høykvalitetsprodukter og -systemer tilbyr: 

  • suksessrik vektkontroll 
  • forbedret ernæring 
  • forbedret personlig pleie 
  • en mulighet til å oppnå økonomisk belønning 

Vitenskapelig satt sammen med tanke på din suksess
Herbalifes nyskapende produkter er utviklet av forskere, leger og ernæringseksperter med tanke på ditt personlige mål om velvære. Mens Herbalifes naturinspirerte sammensetninger er designet for at et livslangt velvære skal være innen rekkevidde, så har du også en sjanse til å oppnå økonomisk fremgang med forretningsmuligheten!  

Eksperter du kan stole på
Herbalifes vitenskapelige råd, medisinsk utvalg og medisinsk råd, er de veiledende kreftene bak Herbalifes bransjeledende suksess. Dette teamet, som består av respekterte vitenskapelige eksperter, styrer utviklingen av Herbalife-produktene via forskning og produkttesting, slik at Herbalife oppfyller de strenge kravene som stilles til denne bransjen i dag.  

Støtte du kan regne med
Med et stort nettverk av Selvstendige Distributører rundt om i verden, og en omsetning på over 7,8 milliarder USD i 2014, kan du være sikker på at du alltid vil ha den støtten du trenger for å lykkes. Når du er klar for å endre livet ditt, så vil vi med stolthet støtte suksessen din hvert eneste trinn på veien mens du: 

  • når dine mål for ernæring, vektkontroll og personlig pleie 
  • lærer mer om vår forretningsmulighet 

Med Herbalifes kvalitetsprodukter og ekspertstøtte, er det enkelt for deg å se godt ut, føle deg på topp og leve så bra som mulig. Oppdag Herbalife og oppdag samtidig et livslangt velvære.

Herbalifes produktsortiment er tilgjengelig kun gjennom Selvstendige Herbalife Medlemmer, dette for å kunne gi tilbud om personlig veiledning og oppfølging. Personlig tilpasset matplan ut i fra ditt utgangspunkt og livsstil - og ønskede mål, er noe av det vi kan hjelpe deg med, samt oppfølging underveis.

Vi hjelper deg gjerne med å oppnå dine personlige mål! 

Ta kontakt på post@herbabutikken.no